.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ ΠΑΝΟΣ

Γεννημένος στην Αθήνα.

Είναι Απόφοιτος του Λεοντείου Γυμνασίου – Λυκείου της Πατησίων .

Σπούδασε , Αρχιτέκτων Μηχανικός και είναι Απόφοιτος του Ecole Nationale de Beaux Art Παρισίων.

Μετά τις σπουδές του ακολούθησε τον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινήσεων και έχει αποτελέσει στέλεχος της Ελληνικής Τεχνοδομικής ( σημερινός ΑΚΤΩΡ ) , καθώς επίσης της εταιρίας ΝΙΚΗ Α.Ε. ( ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ) και ακόμη έχει συνεργαστεί επί μακρόν και με την εταιρία κατασκευών ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – ΛΑΠΠΑΣ.

Από το 2006 ιδιωτεύει και συνεχίζει το κατασκευαστικό του έργο (παντός είδους κατασκευές και ανακαινήσεις ) έχοντας ιδρύσει την εταιρία ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Μ.Ε.Π.Ε.

ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥ ΣΙΣΣΥ

Γεννημένη στην Αθήνα, με σπουδές διακοσμητικής σε Αθήνα και Παρίσι, εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και κήπων.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης αλλά και της κηποτεχνίας από το 1988.

Είναι τεχνικός σύμβουλος και συνέφορος του Λυκείου των Ελληνίδων.

Μιλά αγγλικά , γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά.

Είναι βασικός συνεργάτης με την εταιρία ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Μ.Ε.Π.Ε. από την ίδρυση αυτής.

Ειδικεύεται σε ανακαινίσεις - αναπαλαιώσεις, σε διακοσμητικές μελέτες και κατασκευές καθώς και σε δημιουργικές κηποτεχνικές μελέτες.

Δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδος

ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Γεννημένος στην Αθήνα.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και είναι απόφοιτος από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.)

Μετά τις σπουδές του ακολούθησε τον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων και έχει αποτελέσει στέλεχος της Τεχνικής Άνοδος Α.Τ.Ε. και της Κλουκίνας – Λάππας Α.Ε.

Από το 2013 και μετέπειτα συνεργάζεται με την εταιρία ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Μ.Ε.Π.Ε.

ΤΣΕΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γεννημένος στην Αθήνα

Είναι απόφοιτος Παπαστράτειου Λυκείου τμήματος Δομικών Έργων και απόφοιτος δημοσίου ΙΕΚ ΟΑΕΔ τμήματος σχεδιαστών οικοδομικών μέσω AUTOCAD.

Μετά τις σπουδές εργάστηκε στην τεχνική εταιρεία ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-ΛΑΠΠΑΣ ως εργοδηγός για επτά χρόνια .

Από το 2007 και μετά είναι συνεργάτης στην εταιρεία του Πάνου Καρπόζηλου έως σήμερα.

ΚΛΕΙΤΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Κλείτσα Παρασκευή είναι διπλωματούχος μηχανολογος μηχανικός του τμήματος «Μηχανολόγων Μηχανικών» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μιλά Αγγλικά και έχει στο ενεργητικό της δημοσίευση διπλωματικής εργασίας στα πρακτικά του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Παρακολούθηση σεμιναρίου (συνολικής διάρκειας 250 ωρών) με θέμα την επισκευή και συντήρηση παραδοσιακών κτιρίων, Παρακολούθηση σεμιναρίου με αντικείμενο α)‘’ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ’’ β)‘’ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΛΕΒΗΤΩΝ’’ και απόκτηση των αντίστοιχων αδειών άσκησης της δραστηριότητας του ενεργειακού επιθεωρητή. Συνεργάζεται με την με την εταιρία ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Μ.Ε.Π.Ε από το 2009.